Self-Assessment of Skill
Studenten Perspectief
Self-Assessment of Skills | Studenten Perspectief

Hoe ziet Self-Assessment of Skills eruit voor een student?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel lees je hoe je feedback op je eigen vaardigheden kunt indienen en bekijken.

Stap 1: Instructies

In stap 1 kun je de instructies van je docent lezen.

Stap 2: Evalueer je eigen vaardigheden

Als je naar beneden scrolt naar stap 2, vind je het vak waarin je je eigen vaardigheden moet beoordelen. Het grijze vak met 'In afwachting van de beoordeling' geeft aan dat je de beoordeling nog moet starten/afronden. Je kunt op 'Beoordeling starten' klikken om je zelfevaluatie te starten.

Als je je zelfevaluatie hebt voltooid (door op de paarse knop 'Klaar' in de rechterbovenhoek van het beoordelingsvenster te klikken), verschijnt er in het grijze vak aan de rechterkant een groen vinkje met de tekst 'Beoordeling compleet'. Je kunt je feedback bekijken of er extra commentaar aan toevoegen door ergens op de pagina op de paarse knop 'Overzicht beoordelingen' te klikken of door op de kolom met je naam en de grijze knop 'Beoordeling compleet' te klikken.

Stap 3: Ontvangen feedback lezen

Voordat je kunt beginnen met beoordelen, moet je je eigen feedback inleveren.

Als je dat nog niet hebt gedaan, is dit wat je te zien krijgt.

Zodra je je feedback hebt ingediend, kun je beginnen met het beoordelen van je eigen werk.

Dit kun je doen door op de paarse knop 'View Feedback' te klikken of door ergens in de kolom met je naam onder 'Ontvangen Feedback' te klikken. Aan de rechterkant kun je ook zien hoeveel opmerkingen je hebt gegeven in de zelfevaluatie.

Je kunt je eigen feedback downloaden in PDF-formaat door te klikken op het download-icoon in de rechterbovenhoek van het scherm (de pijl wijst naar beneden).

Stap 4: Reflecteer op de opdracht (indien geactiveerd door docent)

Als je docent de stap om te reflecteren op de opdracht heeft toegevoegd, wordt deze getoond bij stap 4. Studenten kunnen met deze stap beginnen wanneer stap 2 'Je eigen vaardigheden beoordelen' is voltooid. Wanneer dit nog niet het geval is, wordt de stap weergegeven zoals in de afbeelding hieronder.

Hieronder zie je een voorbeeld van een student die zijn reflectie op zijn opdracht heeft ingevuld met bovenaan stap 4 de instructies van de docent en onderaan de input van de student. Als de deadline verstreken is (als er een deadline is), kan de reflectie niet meer bewerkt worden.

Waardering

Tot slot worden onderaan de opdracht de punten van de beoordeling getoond (zie onderstaande afbeelding).

Als de docent het nakijken (nog) niet heeft ingeschakeld, dan wordt de opdracht niet beoordeeld, tenzij de docent het inschakelt. De beoordelingssectie wordt dan getoond zoals in de afbeelding hieronder:

Dit is het einde van het Self- Assessment of Skills - Studentenperspectief artikel.

Als je vragen hebt of een technisch probleem ondervindt, neem dan contact op met ons vriendelijke ondersteuningsteam door op de blauwe chatknop te klikken (Opmerking: ondersteuning is elke werkdag 24 uur beschikbaar & niet beschikbaar in het weekend).