Uitstellen van de inlever of review deadlines van opdrachten
Uitstellen van de inlever of review deadlines van opdrachten

Het aanpassen van de deadlines omtrent het inleveren van opdrachten en het beoordelen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Binnen FeedbackFruits is het mogelijk om de deadlines in een opdracht aan te passen nadat deze zijn verstreken.

De docent klikt op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van de activiteit, waarna de optie "Edit" verschijnt die aangeklikt dient te worden om de bewerkmodus te openen.

Binnen stap 2, waar de reeds gekozen instellingen omtrent het inleveren zichtbaar zijn, is het voor de docent mogelijk om de in de kalender een nieuwe datum als deadline te selecteren.

Het wijzigen van de deadline geldt voor alle studenten, ook voor degenen die hun opdracht al geüpload hebben. Hierdoor krijgen deze studenten een mogelijkheid om de het ingeleverde bestand of comments te wijzigen of aan te passen. Indien de inleverstap reeds is voltooid, zullen studenten enkel geen notificatiemail ontvangen met betrekking tot de herinnering voor de nieuwe deadline. Voor aanvullende informatie over de emailnotificatie, kan dit artikel bekeken worden.

Bovendien kan de docent ook de deadline voor het onderdeel "Feedback geven" aanpassen, door de nieuwe deadline in de kalender te selecteren. In dat geval wordt een e-mail verstuurd met een melding van de nieuwe deadline, enkel naar de studenten die deze stap nog niet voltooid hebben.

Zoals altijd moet de docent in de laatste stap op de knop "Save" (opslaan) klikken om de nieuwe deadline op te slaan.

Mochten er vragen of problemen naar boven komen, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons supportteam door te klikken op het blauwe pictogram in de linkerbenedenhoek van de tool.