Een FeedbackFruits tool toevoegen in Blackboard

FeedbackFruits gemakkelijk binnen het Blackboard vak integreren

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel zullen de stappen die genomen dienen te worden om een FeedbackFruits opdracht toe te voegen besproken worden. Zijn er na het lezen van dit artikel vragen die naar boven komen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons support team door te klikken op de blauwe chat box links onderin het scherm.

1.Om van start te gaan, navigeer naar het Blackboard vak waaraan je een FeedbackFruits tool wilt toevoegen, en open het 'content/inhoud' tabblad.

2. Hier zal een overzicht beschikbaar zijn met alle content die aan het vak is toegevoegd. FeedbackFruits is hier op verschillende wijze te vinden; klik op 'Build Content', OF 'Assessments', OF 'Tools', afhankelijk van de wijze waarop de tool binnen de instelling zijn toegevoegd. In het onderstaande voorbeeld zijn de tools te vinden door te klikken op Tools -> meer Tools -> v.b. Peer Review.

Indien het onderstaande beschikbaar is..

... klik dan simpelweg op "FeedbackFruits" waarna de tool picker beschikbaar zal worden. Hier is het mogelijk om alle beschikbare tools te zien in het overzicht om de gewenste tool te selecteren. Daarnaast is het ook mogelijk om in de copy from existing lijst een reeds aangemaakte activiteit te kopiëren.

3.Selecteer hier de gewenste FeedbackFruits tool, en voeg de naam van de activiteit toe. Let wel dat deze naam herkenbaar is voor de studenten, klik vervolgens op 'Submit'.

Hiermee is de tool binnen Blackboard toegevoegd. Door wederom op de activiteit te klikken is het mogelijk om de gewenste instellingen toe te voegen en de opdracht in te richten. Om te zien hoe dit werkt per tool is er hier een overzicht met tool-specifieke artikelen te vinden binnen het help center.