Een FeedbackFruits Tool toevoegen in CumLaude

Integreer FeedbackFruits eenvoudig in je CumLaude cursus

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een feedbackFruit-tool toevoegen in CumLaude

1. Om FeedbackFruits te gebruiken in een cursus, moet je eerst de materiaallink toevoegen in de cursus waaraan je de tools wil toevoegen.

2. Selecteer 'FeedbackFruits' aan de linkerkant van het scherm. Hier vind je alle tools die je nodig hebt. Kies de tool die je aan je cursus wilt toevoegen. Als voorbeeld gebruiken we 'Groepsfeedback'.

3. Na het voltooien van deze stap verschijnt de onderstaande afbeelding. Verander niets in dit scherm, druk gewoon op 'OK' en je gaat naar de volgende stap. De tool is nu toegevoegd aan de cursus.

4. Als je als cursuscoördinator vanuit het huidige scherm content wilt aanmaken in FeedbackFruits, kun je dit alleen doen door met de rechtermuisknop op de tool te klikken en te kiezen voor 'Bekijken'. Let op! Om FeedbackFruits te kunnen openen, moet je gekoppeld zijn als begeleidend docent.

5. Nadat je deze stappen hebt doorlopen, wordt de FeedbackFruits Tool geopend in een nieuw tabblad van je browser.

Als een docent geen cursuscoördinator is, maar toch inhoud wil aanmaken in FeedbackFruits, kun je het deel dat de cursuscoördinator heeft voorbereid selecteren door erop te klikken. FeedbackFruits opent dan in een apart scherm in CumLaude.

Nu ben je officieel klaar met het toevoegen van een FeedbackFruits tool aan CumLaude! Vergeet na het instellen niet om de tool te publiceren zodat je leerlingen hem kunnen zien!

Dit is het einde van het FeedbackFruits tool toevoegen in CumLaude artikel.

Als je vragen hebt of een technisch probleem ondervindt, neem dan contact op met ons vriendelijke ondersteuningsteam door op de blauwe chatknop te klikken (Opmerking: ondersteuning is elke werkdag 24 uur beschikbaar & niet beschikbaar in het weekend).