Discussion on Topic
Docenten Perspectief
Discussion on Topic | Docenten Perspectief

Hoe werkt Discussion on Topic voor docenten?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dit artikel leid je door onze Discussion on Topic tool en de mogelijkheden ervan en is geschreven om de functionaliteiten van deze tool beter te kunnen begrijpen.

In dit artikel wordt een demo-opdracht met studentenactiviteit getoond, zodat je kunt zien hoe de tool eruitziet als studenten zijn begonnen aan de opdracht.

Algemene voortgang van studenten

Bovenaan de opdracht zie je een overzicht van de voortgang van de studenten. Je kunt zien hoeveel studenten de opdracht voltooid hebben, hoeveel opmerkingen studenten gemiddeld geplaatst hebben en het totale aantal upvotes. Klik op Statistiek per actieve student om de individuele voortgang van de studenten in te zien.

Als je op "STATISTIEKEN EXPORTEREN" drukt, wordt er een Excel-bestand gedownload waarin een gehele analyse van de opdracht vertoond wordt.

Step 1: Instructies

Hier zie je de instructies die je hebt ingesteld toen je de opdracht aanmaakte. Je kunt de opdracht bewerken door op 'WIJZIGEN' knop in de rechterbovenhoek van het scherm te klikken.

2. Berichten m.b.t. discussie

Na de instructies in stap 1, kun je in stap 2 zien of studenten een nieuw bericht hebben aangemaakt waar andere studenten over kunnen discussiëren.

3. Discussie medestudenten

Stap 3 biedt je de mogelijkheid om te zien welke studenten berichten van medestudenten hebben besproken door deze te lezen, erop te reageren en te upvoten. Als je op de knop Ga naar de discussie klikt, kun je de algemene voortgang zien.

Extra leerstappen

Je kunt nu eenvoudig op de 'plus'-knop onderaan de activiteit klikken om extra beschikbare modules toe te voegen, zoals een configureerbare beoordeling (cijfer), een reflectie op de activiteit of studenten hun meest waardevolle bijdragen laten selecteren.

Dit is het einde van de handleiding Discussion on Topic | Docent Perspectief. Mochten er nog vragen of een technisch probleem ondervindt, neem dan contact op met ons vriendelijke support team door op de blauwe chatknop te klikken (P.S. support is elke weekdag 24 uur per dag beschikbaar en niet beschikbaar in het weekend).