Discussion on Topic
Studenten Perspectief
Discussion on Topic | Student Perspectief

Hoe werkt de Discussion on Topic tool als student?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

1. Instructies lezen

Hier kun je de instructies lezen die de docent voor je heeft opgesteld.

2. Nieuw discussiebericht aanmaken

Hier kun je een nieuwe discussiepost maken voor je medestudenten om over te discussiëren. Je kunt je bericht in de onderstaande box aanmaken op basis van het discussie onderwerp die door je docent is ingesteld in het groene vlak. Klik vervolgens op indienen.

Je kunt zien of je je taak hebt voltooid zodra de voortgangsbalk het vinkje met 'klaar' weergeeft.

3. Discussie medestudenten

Hier kun je de berichten zien waarover je moet discussiëren. Klik op de groene knop 'start discussie' om de discussie te starten.

Hier zie je de instructies bovenaan de pagina en daaronder zie je de berichten waarover je moet discussiëren. Als je op het comment symbool klikt (linksonder de post van je medestudent), wordt er een zijbalk geopend waarin je kunt reageren op het onderwerp om zo een discussie te starten. Scroll naar beneden om de berichten van je andere medestudenten te bekijken en hier eventueel op te reageren .

Je kunt ook bepaalde discussie posts liken. Als je naar beneden scrollt, kun je alle berichten zien die zijn gemaakt door je medestudenten en/of je docent.

4. Waardering

Als je docent een cijfer heeft ingeschakeld, kun je dit hier zien.

Zodra je docent alle cijfers heeft gepubliceerd, ziet het er als volgt uit:

Hier kun je je volledige cijfer zien en hoeveel punten je voor elke stap hebt gekregen.

Hopelijk heeft dit artikel geholpen om beter te begrijpen wat Discussion on Topic te bieden heeft. Mochten er nog vragen zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons support team door op de blauwe support knop links onder in iedere FbF opdracht te klikken. Support is elke werkdag 24 uur beschikbaar en niet beschikbaar in het weekend.