Automated Feedback Opzetten
Automated Feedback | Studentenautonomie | Studentenperspectief
Automated Feedback | Studentenautonomie | Studentenperspectief
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nadat de docent de autonomiefunctie voor studenten heeft ingeschakeld, kunnen studenten Automated Feedback nu zelfstandig gebruiken en hun eigen criteria configureren.

Om het te gebruiken, navigeer je eerst naar de opdracht.

De navigatie is afhankelijk van de instelling van de beheerder van de instelling. De schermafbeelding toont een item in Brightspace.

Dan moet de student een document uploaden.

Zodra de student een document heeft ingeleverd, kan hij op de knop Feedback bekijken in de Automated Feedback module klikken om de feedback te lezen.

Zodra het document is geüpload en de student het document invoert in stap 3, kan hij zijn document bekijken met feedback in de zijbalk en op het document.

Studenten kunnen in de zijbalk filteren op criteria die voor hen het meest relevant zijn

Standaard ziet de student alle feedback gegenereerd door alle beschikbare criteria.

Als ze alleen willen filteren op criteria die voor hen relevant zijn, kunnen ze de feedback filteren. Om feedback te filteren, klik je eerst op Filter en dan op Meer opties in de zijbalk.

Aan de linkerkant van dit venster staat een lijst met categorieën.

Elke categorie bevat een aantal verschillende feedbackcriteria die aan de rechterkant worden weergegeven. Studenten kunnen kiezen welke criteria ze willen selecteren door de respectievelijke vakjes aan te vinken.

In dit geval kiest de student ervoor om alleen feedback te zien voor Afkortingen introduceren en Actieve stem. Als ze klaar zijn om verder te gaan, kunnen ze op Toepassen klikken om de feedback in het document te zien. De feedback wordt nu gefilterd weergegeven.

Studenten kunnen hun recente selectie van criteria hergebruiken onder Onopgeslagen filter > Onopgeslagen Automated Feedback Filter in het vervolgkeuzemenu Filter in de zijbalk.

Studenten kunnen een filter van criteria opslaan om opnieuw te gebruiken in verschillende documenten

Als de student dezelfde configuratie in verschillende documenten wil hergebruiken, kan de student de instellingen opslaan als filter door linksonder in het configuratievenster van de criteria op Bewaar filter te klikken.

Daarna moeten studenten de filter een naam geven voordat ze hem opslaan.

Zodra het is opgeslagen, wordt dit filter toegepast op het document en opgeslagen onder Opgeslagen filters in de vervolgkeuzelijst Filter in de zijbalk.

OPMERKING: Momenteel is het niet mogelijk om een filter te bewerken. Als de student Meer opties invoert om de configuratie van de criteria te wijzigen terwijl een filter geselecteerd is, worden de wijzigingen opgeslagen in Niet opgeslagen filter > Niet opgeslagen Automated Feedback filter. Als de student deze wijzigingen opnieuw wil gebruiken, kan hij een nieuwe filter opslaan.

Studenten kunnen ervoor kiezen om alle feedback te zien die is toegepast op het document

Als een student klikt op Alle suggesties onder Standaardfilters in de Filterkeuzelijst op de zijbalk, wordt elke filter verwijderd en wordt alle mogelijke feedback getoond. De student kan ook alle feedback zien door op Filter wissen te klikken.

Mogelijkheid om feedback te sorteren

Studenten kunnen nu de feedback in hun documenten sorteren via de vervolgkeuzelijst Sorteren in de zijbalk.

Standaard wordt de feedback alfabetisch gesorteerd op de criteriumcategorie. Studenten kunnen ervoor kiezen om hun feedback te sorteren op Suggesties eerst of Statistieken eerst.

Als je sorteert op Suggesties eerst, worden de feedbackcriteria gesorteerd op basis van het aantal suggesties. Het criterium met de meeste suggesties wordt als eerste weergegeven.

Documentstatistieken toont de documentgegevens voor de volgende feedbackcontroles: Aantal verwijzingen, Aantal figuren, Aantal tabellen, Documenttaal, Inhoudsopgave en Aantal woorden.