Automated Feedback Opzetten
Automated Feedback | Instellen van studentautonomie | Perspectief van de docent
Automated Feedback | Instellen van studentautonomie | Perspectief van de docent
Meer dan een week geleden bijgewerkt

(Let op: de autonomiefunctie voor studenten is alleen op verzoek beschikbaar als functionaliteit. Neem contact op met de partner succes manager van je instelling voor toegang).

Docenten kunnen nu Automated Feedback activiteiten opzetten waarbij de studenten zelf criteria kunnen configureren. Dit kan worden ingesteld door de autonomie-instelling voor studenten aan te zetten. Zodra dit is ingeschakeld, is de optie voor docenten om criteria te configureren uitgeschakeld.

Instructies voor het instellen

Maak eerst een nieuwe Automated Feedback activiteit aan in je LMS.

Navigeer in de nieuwe activiteit naar Stap 3: Automated Feedback en schakel de autonomie van de student in door op het schakelaartje te klikken. Studenten kunnen nu zelf criteria configureren en de optie voor docenten om criteria te configureren is uitgeschakeld.

Als je studenten meerdere bestanden wilt laten uploaden, ga dan naar Stap 2: Inzendingen en stel het aantal verplichte inzendingen in op Minimaal 1.

Sla de opdracht vervolgens op.

Dit is het einde van het instellen. Studenten kunnen nu zo vaak als ze willen hun documenten inleveren en feedback ontvangen met hun zelf ingestelde feedbackcriteria.