De Tool Begrijpen
Automated Feedback I Docenten Perspectief

Hoe werkt Automated Feedback voor docenten?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dit artikel zal het proces van het gebruik van FeedbackFruits' Automated Feedback tool als docent beschrijven. Het helpt te begrijpen hoe de activiteit er uit zal zien nadat deze is opgezet.

Het overzicht dat de tool biedt, kan helpen om de progressie van de klas te volgen tijdens het schrijfproces. Het instellen van Automated Feedback biedt de studenten de mogelijkheid om een extra moment van formatieve feedback te ontvangen voor dat zij het werk zullen inleveren. Gebruik geautomatiseerde feedback daarom ook niet om studenten te beoordelen, maar geef het hen als een extra mogelijkheid om na te denken en hun werk te verbeteren. FeedbackFruits werkt voortdurend aan het verbeteren van onze feedback door onze algoritmes beter te trainen, wat betekend dat we geen foutloze feedback kunnen garanderen.

Voortgangsoverzicht studenten

Hier kunnen de statistieken per actieve student bekeken worden. Er kan hier gecontroleerd worden of de studenten de instructies hebben geleze, en de opdracht hebben ingeleverd. Door hier op het de download knop te klikken (export analytic), zullen deze en aanvullende informatie geexporteerd worden in een excel sheet.

Let erop dat het vakje "ingeleverd" alleen aangevinkt is als een student een document heeft geüpload dat door Automated Feedback moet worden gecontroleerd. Als zij besloten hebben het document te verwijderen, om de ontvangen feedback te verwerken, is dit vakje leeg.

Stap 1: Instructies

In deze stap zullen de instructies die toegevoegd zijn tijdens het opzetten van de opdracht zichtbaar zijn. Deze instructies kunnen gewijzigd worden door op de drie puntjes te klikken in de rechterbovenhoek van het scherm.

Stap 2: Inleveren

Er is hier te zien welk van de studenten een bestand hebben ingeleverd. Daarnaast biedt dit ook inzicht in het moment waarop het bestand is ingeleverd en of dit voor de deadline heeft plaatsgevonden. De ingeleverde bestanden tonen de documenten die de student heeft ingeleverd.

Stap 3: Geautomatiseerde feedback

In dit stadium zullen de resultaten zien van de studenten die werk hebben ingeleverd dat door Automated Feedback gecontroleerd moet worden zichtbaar zijn. Dit zijn de resultaten die zijn afgeleid van de criteria die van tevoren gekozen zijn tijdens het instellen van de opdracht. Ga naar dit artikel als je hulp nodig hebt bij het instellen van Automated Feedback en het kiezen van de juiste criteria.

Zodra de gewenste criteria zijn gekozen, is het mogelijk om te klikken op tryout om gemaakte opstelling te testen. Hier kan er een bestand geupload worden dat als test door het systeem nagekeken kan worden, deze resultaten zullen inzicht bieden in de soort feedback dat de studenten ook zullen ontvangen gebaseerd op de gekozen criteria.

Zodra de studenten hun werk hebben geüpload, zullen er twee verschillende overzichten te zien zijn. Het overzicht van de criteria (the criteria overview) toont hoe goed aan elke vereiste voldaan werd door alle studdenten die geautomatiseerde feedback in binnen deze activiteit hebben gebruikt.

Het overzicht van de studenten (the student overview) biedt informatie over hoe goed elke student heeft gepreseerd, en welke feedback Automated Feedback hen gaf. Als studenten de ontvangen feedback als onjuist gemarkeerd hebben, zal een suggestie van het systeem veranderd zijn in betwist.

Het is ook mogelijk om het document van de student te openen om de feedback te bekijken die door het systeem gegeven is. Dit kan door te klikken op de titel van het bestand of op de cirkel met de resultaten van het slagingspercentage.

Binnen het document is de feedback zichtbaar die de student heeft ontvangen op dezelfde manier als deze voor de student zichtbaar zal zijn. Indien een student het niet eens is met de gegeven feedback, kan hij of zij "feedback als onjuist markeren". In dat geval verandert het feedbackitem automatisch van suggestie in betwist. De opmerking wordt getoond bij het betreffende feedbackitem voor zowel de docent en de student.

Mochten er vragen zijn of technische problemen naar boven komen, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons support team door op de blauwe chatknop te klikken (Opmerking: ondersteuning is elke weekdag 24 uur per dag beschikbaar en niet beschikbaar in het weekend).