De Tool Begrijpen
Automated Feedback | Kan het document niet lezen

Wat moet ik doen als Automated Feedback je geen feedback kan geven?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Helaas heb je geen welverdiende feedback kunnen krijgen op je schrijfopdracht. Je hebt er vast hard aan gewerkt, dus laten we je hierbij helpen! In dit artikel wordt uitgelegd wat er mis is gegaan en wat een mogelijke oplossing zou kunnen zijn.

Waarom krijg ik het bericht "fout bij het lezen van document"?

Onze geautomatiseerde feedbacktool wordt aangestuurd door kunstmatige intelligentie die na verloop van tijd steeds beter wordt. Helaas wordt het formaat van je document soms niet herkend door ons systeem.

Hoe kan ik toch mijn feedback krijgen?

Er is niet één oplossing die kan helpen, elk document is anders geformatteerd. Hier zijn een paar dingen die je kunt doen om de kans te vergroten dat ons systeem je document kan lezen. Houd er rekening mee dat je hierdoor feedback van ons systeem kunt krijgen, maar dat dit niet betekent dat dit overeenkomt met de eisen die je docent aan je opdracht heeft gesteld.

Als de opmaak van je document niet relevant is voor feedback, probeer dan eerst het volgende:

1. Verwijder alle koppen

2. Verwijder alle bijlagen

3. Dien het document opnieuw in

Volg anders de volgende stappen:

1. Dien je document opnieuw in

2. Als opnieuw indienen niet werkt, converteer je bestand dan naar een PDF en dien het opnieuw in

3. Als het uploaden van een PDF niet werkt en u gebruikt een Mac-apparaat, probeer dan de bestaande PDF te openen met Voorbeeld en "Afdrukken" > "Opslaan als PDF", en dien het nieuwe PDF-bestand opnieuw in.

4. Als het bovenstaande niet werkt, gebruik dan een PDF-converter om het te converteren naar een ander PDF-bestand en opnieuw in te dienen.

Heb je feedback?

We verwelkomen alle suggesties die je hebt om ons te helpen de Automated Feedback tool te verbeteren. Of het nu een suggestie is voor een nieuw criterium of feedback over de UI en UX, we horen het graag!

Dit is het einde van het Automated Feedback | Kan het document niet lezen artikel.

Als je vragen hebt of een technisch probleem ondervindt, kun je contact opnemen met ons vriendelijke ondersteuningsteam door op de blauwe chatknop te klikken (Opmerking: ondersteuning is elke werkdag 24 uur beschikbaar & niet beschikbaar in het weekend).