FeedbackFruits installeren in Microsoft Teams
Meer dan een week geleden bijgewerkt

FeedbackFruits is beschikbaar in Microsoft AppSource voor alle regio's. Je kunt FeedbackFruits installeren via de volgende link:

De Microsoft API voor FeedbackFruits inschakelen

FeedbackFruits ondersteunt nu het synchroniseren van de leden met de Microsoft API. Als je de API inschakelt, worden eigenaren van teams automatisch herkend als docenten in FeedbackFruits, en leden en gasten als leerlingen. Het wordt aanbevolen om dit aan te zetten, om te voorkomen dat docenten handmatig andere docenten moeten uitnodigen voor FeedbackFruits-tabbladen in hun team.

We ondersteunen momenteel de volgende API-rechten:

• Team.ReadBasic.All

Om basisinformatie over een team op te zoeken, zoals de naam

• TeamMember.Read.All

Om de leden in een team op te zoeken

• Channel.ReadBasic.All

Voor het opzoeken van basisinformatie over een kanaal, zoals de naam

• ChannelMember.Read.All

Om de leden van een chatroom op te zoeken

• EduRoster.Read.All

Voor het opzoeken van teams en kanalen in onderwijsinstellingen.

• Member.Read.Hidden

Om de leden in een team in onderwijs huurders op te zoeken

• User.Read.All
    Om de naam en e-mailadressen van de leden van een team op te zoeken.

Note: we kunnen geen details opzoeken over teams of gebruikers waarvan we de ID niet herkennen. Dit kan alleen als FeedbackFruits wordt gebruikt in een team.

Om FeedbackFruits toegang te geven tot de API, ga je naar de volgende link. Het TENANT_ID gedeelte moet worden vervangen door de Tenant ID van je organisatie.

Dit is het einde van de handleiding FeedbackFruits installeren in Microsoft Teams. Mochten er nog vragen zijn of als je een technisch probleem ondervindt, neem dan contact op met ons vriendelijke support team door op de blauwe chatknop te klikken (P.S. support is elke weekdag 24 uur per dag beschikbaar en niet beschikbaar in het weekend).