Turnitin configureren in FeedbackFruits

Turnitin-integratie configureren

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Informeer voordat je verder gaat met deze stappen uw contactpersoon of Pilot en Partner Manager bij FeedbackFruits voor een soepel en veilig proces. Raadpleeg ook ons artikel Veelgestelde vragen Turnitin en FeedbackFruits voor meer informatie.

Inleiding

Turnitin is een platform voor het detecteren en voorkomen van academisch plagiaat. Door het te integreren met FeedbackFruits kun je er zeker van zijn dat de ingediende inhoud origineel is. Als jouw instelling een licentie heeft met Turnitin, kun je profiteren van de integratie tussen Turnitin en FeedbackFruits in de volgende tools:

• Peer Review

• Assignment Review

• Self-Assessment of Work

• Discussion of Work

• Automated Feedback

Welke Turnitin licentie (bijvoorbeeld: Similarity, Originality, ...) heb ik nodig om te integreren met FeedbackFruits?

Neem contact op met je Turnitin contactpersoon om uit te zoeken welke Turnitin productlicentie jouw instelling heeft en of deze toegang geeft tot de Turnitin Core API, waarop onze FeedbackFruits integratie is gebaseerd.

Configuratie

Volg deze stappen om Turnitin te integreren in FeedbackFruits:

1. Controleer je licentie: Zorg ervoor dat jouw instelling een geldige licentie heeft voor Turnitin door contact op te nemen met Turnitin. De ondersteuning van Turnitin moet bevestigen dat de licentie API-toegang heeft en je moet ook het specifieke domein van je Turnitin-instelling geven (dit is niet de URL van de LMS). We hebben je Turnitin domein later nodig. We kunnen geen integraties voltooien voor licenties zonder API-toegang.

2. Toegang tot API sleutel: Zodra je hebt bevestigd dat je licentie API-toegang heeft, navigeer je naar je speciale Turnitin applicatieportaal om een API-sleutel te genereren.

3. API-sleutel genereren: Eenmaal in de portal, ga naar het 'Integrations' menu gedeelte. Hier kun je jouw unieke Turnitin API-sleutel genereren.

1. Ga er voorzichtig mee om! De API-sleutel bevat gevoelige informatie. Zorg er altijd voor dat deze vertrouwelijk blijft en via beveiligde kanalen wordt gedeeld met FeedbackFruits.

4. Domein Informatie: Naast de API-sleutel is het essentieel om het specifieke Turnitin-domein van je instelling op te geven. Dit kun je vinden in de adresbalk van je Turnitin Admin Dashboard of ontvangen van de Turnitin support.

5. Stuur de informatie naar FeedbackFruits: Stuur de API- en domein informatie naar [email protected], zodat we de integratie ook vanuit onze administratie kunnen inschakelen. Vermeld ook in welke omgeving je de integratie wilt inschakelen, bijvoorbeeld productie, test of een bepaald sub-account.

(Fig. 1: Turnitin application portal.)

Nadat de integratie is ingeschakeld vanuit FeedbackFruits, is je instelling klaar om Turnitin te gebruiken.

Turnitin Instellingen en voorwaarden: FeedbackFruits gebruikt dezelfde Turnitin set-up en voorwaarden die jouw instelling heeft ingesteld voor hun eigen Turnitin instance.

Raadpleeg deze handleiding voor meer informatie over het gebruik van de docent en student.

Dit is het einde van de handleiding over het configureren van Turnitin binnen FeedbackFruits.

Als je vragen hebt of een technisch probleem ondervindt, neem dan contact op met ons vriendelijke ondersteuningsteam door op de blauwe chat knop te klikken (Opmerking: ondersteuning is elke werkdag 24 uur beschikbaar & niet beschikbaar in het weekend).