Een scherm met de melding “syncing students and groups” blijft hangen
Een scherm met de melding “syncing students and groups” blijft hangen

Waarom is het niet mogelijk om de opdracht op te zetten?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer er een FeedbackFruits opdracht binnen het vak wordt opgezet, is het mogelijk om het onderstaande scherm tegen te komen. Dit betekent dat FeedbackFruits bezig is met het synchroniseren van de studenten en eventuele groepen binnen het vak. Afhankelijk van het aantal studenten, kan dit tot 10 minuten duren. We begrijpen dat dit kostbare tijd is en FeedbackFruits werkt er hard aan dit een stuk sneller te maken. Mocht het langer duren, neem dan contact op met onze supportafdeling door te klikken op de blauwe chat knop links onderin het scherm. Dit gebeurt alleen de eerste keer dat FeedbackFruits binnen het vak wordt gebruikt, nadat dit is opgezet is het direct mogelijk om naar de volgende stap te gaan.