Learning Journeys I Instellen

Learning Journeys configureren en gebruiken vanuit het perspectief van de docent

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Learning Journeys zijn nu beschikbaar in alle bibliotheken op het FeedbackFruits Platform.

Learning Journeys zijn templates met meerdere activiteiten voor verschillende leerresultaten om de betrokkenheid, vaardigheden en successen van studenten te bevorderen.

In ons FeedbackFruits Platform, waar je ook sjablonen voor activiteiten en rubrics kunt instellen, vind je nu een ruimte om Learning Journeys te maken

(Fig. 1: Learning Journeys bouwer binnen het FeedbackFruits Platform).

Waar kun je Learning Journeys opzetten

Je kunt Learning Journeys instellen in alle bibliotheken van het FeedbackFruits Platform. De bibliotheek is toegankelijk via de tool picker:

(Fig. 2: Navigeren naar Mijn bibliotheek in de toolkiezer).

Eenmaal in het platform, kun je Learning Journeys instellen in de verschillende bibliotheken. Alle gebruikers kunnen Learning Journeys instellen in 'Mijn bibliotheek' en gebruikers met toegang tot instellingsbibliotheken of gedeelde bibliotheken kunnen ze daar ook instellen (als u geïnteresseerd bent in instellingsbibliotheken en gedeelde bibliotheken, neem dan contact op met uw FeedbackFruits Pilot en Partner Success Manager of uw hoofdcontactpersoon bij FeedbackFruits).

(Fig. 3: Waar vind je Learning Journeys in Mijn Bibliotheek, in het FeedbackFruits Platform).

Je Learning Journeys ontwerpen

(Fig. 4: Learning Journeys bouwer binnen het FeedbackFruits Platform.)

Zodra je klaar bent om je eerste Learning Journey te bouwen, kun je naar de Learning Journeys pagina gaan en op de blauwe knop 'Nieuwe Learning Journeys’ klikken. Als je een beetje inzicht wilt in hoe Learning Journeys werken, kun je ook op de knop 'Laat me zien hoe' klikken voor een onboarding.

Je wordt gevraagd om een naam en optioneel een beschrijving op te geven voor je Learning Journey.

(Afb. 5: Een nieuwe Learning Journey een naam geven).

Zodra je het leertraject hebt opgeslagen, kun je beginnen met het toevoegen van FeedbackFruits activiteiten aan het traject met behulp van de blauwe '+' knop in de linkerbenedenhoek van je scherm. Op deze manier kun je zoveel activiteiten aan de Learning Journey toevoegen als je wilt.

(Afb. 6: Learning Journey-bouwer toont de verschillende activiteiten van de cursus).

Je kan de activiteiten altijd herschikken in de volgorde die je wenst, of ze uit het traject verwijderen als dat nodig is.

Learning Journeys implementeren in je LMS

Zodra je klaar bent om je Learning Journey te implementeren in je LMS-cursus, kun je naar je cursus gaan en de toolpicker van FeedbackFruits openen zoals gewoonlijk.

In de toolpicker zie je je Learning Journey op hun respectievelijke locatie, afhankelijk van of ze zijn ingesteld in de institutionele, gedeelde of mijn bibliotheek.

Je kunt ervoor kiezen om de hele Learning Journey te implementeren of alleen de afzonderlijke activiteiten waaruit het traject bestaat.

(Fig. 7: Een Learning Journey met interactieve video, discussie over het onderwerp en peer review opdrachten implementeren in een Instructure cursus).

Met één klik op de knop 'alles implementeren' wordt je hele leerreis nu ingevuld als afzonderlijke activiteiten, klaar om te worden gebruikt in je LMS-cursus.

Implementeren in de verschillende Learning Management Systemen

Canvas

Op de pagina met opdrachten kun je leerroutes implementeren vanuit deze locaties:

Vanuit een specifieke opdracht groepen drie-stippen menu:

Vanuit het algemene opdracht pagina's drie-stippen menu:

Brightspace

Binnen een cursus, met behulp van de bestaande activiteiten en het selecteren van een leerpad uit de toolpicker.

Maak een submodule aan, gebruik de bestaande activiteiten knop en selecteer de Leerreis uit de toolpicker.

Moodle

In uw Moodle-cursus kunt u een leerreis implementeren op de manier waarop u normaal gesproken een FeedbackFruits activiteit opzet. Selecteer gewoon de leerreis die u wilt implementeren in de toolpicker.

Blackboard

In Blackboard kun je Leerreizen ook instellen in een cursus of in een submap:

Dit is het einde van het artikel Learning Journeys I instellen.

Als je vragen hebt of een technisch probleem ondervindt, neem dan contact op met ons vriendelijke ondersteuningsteam door op de blauwe chatknop te klikken (Opmerking: ondersteuning is elke werkdag 24 uur beschikbaar & niet beschikbaar in het weekend).