Document voor probleemoplossing
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In deze handleiding bespreken we een aantal veelvoorkomende foutmeldingen die je kunt tegenkomen bij het gebruik van onze tools en hoe je te werk moet gaan als je er een krijgt.

Hieronder staan de meest voorkomende fouten die meestal worden veroorzaakt door de verkeerde browser:

Foutmelding

Safari users

Er is een onbekende fout opgetreden bij het LTI-verzoek

Probeer de nieuwste versie van Chrome of Firefox te gebruiken.

Kon de registratie niet vinden op basis van afzender

Probeer de nieuwste versie van Chrome of Firefox te gebruiken.

Kon registratie op basis van de sleutel niet vinden

Probeer de nieuwste versie van Chrome of Firefox te gebruiken.

Automatisch/terugroepen

Probeer de nieuwste versie van Chrome of Firefox te gebruiken.

Are you still experiencing these errors after using the latest versions of Chrome or Firefox?

Neem contact op met ons support team.

Andere soorten fouten:

• Uitnodigingen voor cursussen niet gevonden - Controleer of je bent ingelogd met je juiste institutionele e-mailadres. Als dit het geval is, neem dan contact op met support.

• E-mail niet aanwezig bij het LTI-verzoek - controleer de beveiligingsinstellingen van de toolplaatsing op cursus- of instellingsniveau en zorg ervoor dat e-mail- en naamgegevens met het verzoek worden meegestuurd. Als deze methode geen effect heeft, neem dan contact op met ondersteuning.

• Ongeldige LTI gebruikersrollen - Het kan zijn dat je gebruikersrol niet correct is geconfigureerd. Controleer eerst je cursusinschrijvingen en kijk welke rol is toegewezen aan je account. Standaard herkent FeedbackFruits de rollen Docent en Student. Als je een aangepaste rol hebt binnen je LMS, neem dan contact op met support zodat we dit kunnen noteren in je omgeving.

• Geen toegang, deze activiteit is beschikbaar voor studenten als de docent klaar is met het maken van de activiteit - als een gebruiker niet de juiste rol heeft, wordt hij niet herkend binnen de activiteit en krijgt hij een foutmelding.

* Student: Je kunt contact opnemen met je docent over de openingsdatum van de activiteit.

* Docent: Controleer of je de juiste docentrechten hebt in de cursus. Controleer bij de LMS-integrator van je instelling of je rolrechten correct zijn ingesteld.

• Meerdere geldige gebruikers gevonden voor deze identiteit - Deze foutmelding wordt veroorzaakt wanneer je meer dan één account hebt geregistreerd in onze database. Neem contact op met support die je kan helpen een oplossing te vinden.

• Geen geldige plaatsing - Kan het zijn dat je een cursus rechtstreeks vanuit je LMS hebt gekopieerd in plaats van de "kopieer van bestaand" of sjablonen te gebruiken? Maak de activiteit opnieuw met behulp van onze sjabloonfunctie of "kopiëren uit bestaand". Het kopiëren van activiteiten en cursussen met LMS-functionaliteit garandeert geen succesvolle FeedbackFruits-plaatsing.

• Bij het laden van URL - Zorg ervoor dat je de nieuwste versie van Chrome of Firefox gebruikt. Je hebt geen VPN of adblockers ingeschakeld. Verwijder je cookies en zoekgeschiedenis, log uit en weer in. Als dit het probleem niet oplost, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam!

• Er kon geen geldige plaatsing worden gevonden voor deze code - Dit betekent waarschijnlijk dat activiteiten verkeerd zijn gekopieerd. Probeer activiteiten opnieuw te maken met behulp van sjablonen en kopieer ze niet van oude activiteiten

• Kan de implementatie niet vinden op basis van de ID - Neem direct contact op met support die u verder kan helpen. Kopieer en plak de implementatie-ID die je hebt ontvangen in je foutmelding in de chat, samen met een afbeelding van de fout. Als u weet wie van uw instelling de tools in uw omgeving heeft geïnstalleerd, kunt u hen hiervan op de hoogte stellen. Ons integratieteam zal samen met uw IT-afdeling deze fout oplossen.

Als docent in Microsoft Teams krijg je het bericht 'U bent hier te vroeg - deze leeractiviteit is nog niet gepubliceerd'.

Sommige universiteiten gebruiken verschillende accounts voor hun LMS, het FeedbackFruits Standalone platform (onze web-versie) en Microsoft Teams.

Wanneer deze fout optreedt, kan het zijn dat je bent ingelogd met het verkeerde account (een account dat niet is gekoppeld aan Microsoft Teams). Hierdoor kun je de foutmelding "Je bent hier te vroeg - deze leeractiviteit is nog niet gepubliceerd" krijgen. Klik op de uitlogknop onder de foutmelding en log in met het juiste e-mailadres en klik vervolgens op vernieuwen. Als dit het probleem niet oplost, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam via de blauwe chatknop linksonder.

Hiermee is het Document voor Probleemoplossing afgesloten. Staat uw fout niet in de bovenstaande lijst? Neem dan contact op met ons ondersteuningsteam.

Als je nog andere vragen hebt of een technisch probleem ondervindt, neem dan contact op met ons vriendelijke ondersteuningsteam door op de blauwe chatknop te klikken

(Opmerking: ondersteuning is elke werkdag 24 uur beschikbaar & niet beschikbaar in het weekend).