Help: Ik krijg een foutmelding!

Gids voor het oplossen van problemen om de 'Something Broke' of andere fouten op te lossen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dit is een handleiding voor het oplossen van problemen om de foutmelding 'Something Broke' of andere apparaatgerelateerde fouten op te lossen.

Wat ondersteunen wij:

Nieuwste Firefox

Nieuwste Safari op macOS

Nieuwste Chrome op macOS

Nieuwste Chrome op Windows (automatische rootcertificaatupdate mag niet handmatig worden uitgeschakeld)

Over het algemeen raden we aan Chrome of Firefox te gebruiken voor de beste ervaring met FeedbackFruits.

Bij het openen van FeedbackFruits krijg je een foutmelding. Wat kun je doen om dit op te lossen?

Als de fout waarschijnlijk te maken heeft met het apparaat, probeer dan het volgende:

• Zijn mijn browsers up-to-date?

• Werkt het in een andere browser?

• Werkt het in een incognitobrowser?

• Blokkeren browser plug-ins de toegang? (AdBlocker enz.)

De fout is nog steeds niet opgelost, wat kan ik nog meer proberen?

Als het probleem niet is opgelost, kan het zijn dat je apparaat op oudere besturingssoftware draait die niet langer een veilige verbinding kan garanderen. Dit heeft te maken met het feit dat onze versleutelingsdienst zijn beveiligingscertificaten bijwerkt, lees daar hier meer over.

Klik hier voor de volledige lijst met compatibele apparaten. Gelukkig worden de meeste apparaten nog steeds ondersteund zolang ze niet op verouderde besturingssoftware draaien. Vanwege de beveiligingsupdate heb je OS X versie 10.12.1 of hoger (voor Mac) en XP SP3 of hoger (voor Windows) nodig.

Krijg je geen automatische updates in je Appstore?

Je kunt handmatig een nieuwere versie van OS X installeren. Je vindt de downloads voor de verschillende versies hier.

Als je je besturingssoftware niet kunt of wilt updaten, zou het gebruik van een versie van Firefox hoger dan 50 ook moeten werken, aangezien "browsers (Chrome, Safari, Edge, Opera) over het algemeen dezelfde rootcertificaten vertrouwen als het besturingssysteem waarop ze draaien. Firefox is de uitzondering" (Let's Encrypt).

Dit is het einde van de Help: Ik krijg een foutmelding! gids voor het oplossen van problemen.

Als je vragen hebt of een technisch probleem ondervindt, neem dan contact op met ons vriendelijke ondersteuningsteam door op de blauwe chatknop te klikken (Opmerking: ondersteuning is elke werkdag 24 uur beschikbaar & niet beschikbaar in het weekend).