Welke bestandstypen worden ondersteund?

Documenten, videos, afbeeldingen, presentatie-dia’s: welke bestandstypen kunnen geüpload worden?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Welke document bestandtypen worden ondersteund? (in Interactive Document, Peer Review, Assignment Review of Comprehension of Documents)?

• doc

• docx

• pdf

• pages

• txt

• ppt

• pptx

• ppsx

• key

• odp

• ods

• rtf

• odt

Typen videos die geüpload kunnen worden (in Interactive Video, Peer Review, Assignment Review of Comprehension of Video (beta))

Hoewel FeedbackFruits geen limiet ingesteld met betrekking tot de grootte van de bestanden, wordt er over het algemeen aangeraden dat de bestanden die geupload dienen te worden kleiner zijn dan 2GB. Hoe groter the bestand, hoe langer het zal duren voordat deze is geupload en verwerkt is door het systeem. Daarnaast kan een instabiele internetverbinding ook voor problemen zorgen.

• mp4

• mpg

• wmv

• mov

• avi

• webm

• flv

• mkv

Ondersteunde links die gekopieerd kunnen worden vanaf het internet zijn alle YouTube en Vimeo videos (indien openbaar beschikbaar). Links naar video’s op andere website zullen 90% van de tijd ook ondersteund worden, indien deze mp4 ondersteunen en openbaar beschikbaar zijn.

Welk soort afbeeldingstypen worden er ondersteund (for Peer Review, Assignment Review)?

• png

• jpg

• svg

• gif

• bmp

• tiff

• webp

Welk type audiobestanden worden er ondersteund (for Interactive Audio, Peer Review, Assignment Review)?

• mp3

• m4a

• wav

• wma

• ogg

• oga

• opus

• flac

• aac

Wat voor type presentaties (dia’s) kunnen er geüpload worden binnen een Interactive Presentation?

• pdf

• ppt

• pptx

• ppsx

• key

• doc

• docx

• odt

• pages

• odp

• ods

• txt

• rtf

Welke overige bestandstypen kunnen er geüpload worden (Peer Review, Assignment Review)?

Deze bestandstypen kunnen niet binnen FeedbackFruits weergegeven worden, maar kunnen door de beoordelaar worden gedownload en op het eigen apparaat bekeken worden.

• zip

• xls

• xlsx

• number

• csv

• json

• entities

• css

• vtt

• html

Indien er een html bestand wordt geüpload, zal deze door het systeem als website worden gezien. Een voorbeeld zal binnen FeedbackFruits worden weergegeven, samen met de link naar de desbetreffende website.