Een FeedbackFruits tool toevoegen in Brightspace

FeedbackFruits gemakkelijk binnen het Brightspace vak integreren

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om op een geïntegreerde wijze met de FeedbackFruits tools te kunnen werken, dienen deze aan eerst aan het vak toegevoegd te worden. Gelukkig is dit heel eenvoudig! In dit artikel zal het proces bestaande uit slechts een aantal stappen worden toegelicht. Mocht het nog steeds niet lukken? Aarzel dan niet op contact op te nemen met ons support team via de blauwe knop links onderaan het scherm!

1. Om te beginnen, navigeer naar het Brightspace vak waarin er gewenst is een van de FeedbackFruits tools in toe te voegen, door te navigeren naar het tabblad 'Inhoud' (content).

2. Links in het scherm kan er een nieuwe module aangemaakt worden door een herkenbare naam in te vullen, en op 'enter' te drukken.

3. Om een FeedbackFruits tool toe te kunnen voegen, dient er geklikt te worden op 'Bestaande activiteiten toevoegen' (Add existing activities') en vervolgens op 'Externe leermiddelen' ('External learning tools') .

4. Selecteer hier de tool die gewenst is, en de opdracht is aangemaakt.

Dat is het! De FeedbackFruits tool is nu aan het vak binnen Brightspace toegevoegd. Wat nu volgt is het instellen van de verschillende functies. Om te zien hoe dat werkt, klik op een van de tool-specifieke artikelen in ons Helpcenter.