Welke videoplatforms worden ondersteund bij het uploaden via URL?
Welke videoplatforms worden ondersteund bij het uploaden via URL?

De videoplatforms die we momenteel ondersteunen bij het uploaden van een video via URL.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je een video uploadt via een URL, moet de video openbaar beschikbaar zijn om te kunnen worden gebruikt voor het uploaden. Als de URL niet werkt, wordt het platform over het algemeen niet ondersteund. Als een URL van een van de ondersteunde platforms niet werkt, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam.

Ondersteunde videoplatforms:

• Youtube

• Vimeo

• Twitter

• Kaltura

• VidGrid

• Panopto

• Mediasite

• Yuja

• Echo360

• Ubicast

• Presentations2Go

• Libcast

Momenteel NIET ondersteund:

Edu video platforms:

• Microsoft Stream

• Hosted zoom videos

• Loom

Andere video platforms:

• DailyMotion

• Facebook

• Reddit

In het geval dat je met succes een link hebt kunnen uploaden naar een website die een publiek toegankelijke website bevat, maar de video wordt niet goed voor je afgespeeld, kan dit worden veroorzaakt door het feit dat de video in MPEG-DASH formaat is, dat wij helaas niet ondersteunen.

Het type van de video kan worden geverifieerd door de ontwikkelaarstools te openen in het tabblad 'Netwerk', waarna je kunt zien of dit een MPEG-DASH-bestand is (niet ondersteund) aangegeven met .dash of een m3u8-bestand aangegeven met .ts .

Dit besluit het Welke videoplatforms worden ondersteund bij het uploaden via URL? artikel.

Als je vragen hebt of een technisch probleem ondervindt, neem dan contact op met ons vriendelijke ondersteuningsteam door op de blauwe chatknop te klikken (Opmerking: ondersteuning is elke werkdag 24 uur beschikbaar & niet beschikbaar in het weekend).