Student analytics download

Hoe kunnen de statistieken voor studentenactiviteit worden gedownload in de FeedbackFruits tool?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Opdrachten met grote hoeveelheden studenten en feedback kunnen mogelijk moeilijk te navigeren zijn. Daarom is het mogelijk om de analysegegevens van de studenten te downloaden in een .xlsx-bestand. Dit bestand bevat informatie over de inzendingen van studenten, cijfers, beoordelingen en feedback opmerkingen.

De download optie is te vinden bovenaan de opdracht. Door op de knop 'download' te klikken naast 'statistics per active students' kan het .xlsx bestand met de studenten statistieken gedownload worden.

De gegevens in het gedownloade bestand zijn gescheiden door tabbladen. Na het downloaden kan het bestand naar eigen voorkeur bewerkt en geordend.

De download optie is niet beschikbaar voor Comprehension of Document en in beperkte mate voor Discussion Assignment.